View:
Застроена площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Бани: 1 - 4+ Спални: 1 - 100 Стаи: 1 - 4+ Clear

Представяме на вашето внимание: основно ремонтиран апартамент в близост до Бизнес парк София. Имота е в сграда с добри общи части и контролиран достъп с чип до входа. Имота се състои от: входно антре, просторен хол, самостоятелна кухня, два усвоени балкона и баня с тоалетна. Жилището е след основен ремонт обзаведено с модерни мебели и готово за нанасяне. Апартамента е идеална инвестиция за покупка с цел отдаване под наем. В района са ситуирани множество спирки на градски транспорт, магазини и около 10 мин пешеходно разтояние от метростанция Бизнес парк.

View details

Модерни инвестиции предлагат на вашето внимание: апартамент в тухлена кооперация с отличен вход. Имота се състои от: входно антре тъмен вестибил и две спални, кухня и баня с тоалетна. Към имота има голямо мазе. Настилките в имота са: гранитогрес и ПВЦ дограма. В цената е вкл. паркомясто във вътрешениятдвор на кооперацията. Жилището се намира на бул. Васил Левски и бул. Дондуков в района на медицински университет, храм паметник Ал. Невски и множество транспортни връзки, паркове и магазини.

View details

Представяме на вашето внимание: апартамент в района на бул. Цариградско шосе и The Mall в нов блок с отлични общи части и контролиран чип достъп във входа. Имота е разположен на 4 – ти жилищен етаж и се състои от: входно антре, просторна дневнаа с трапезария и кухненски бокс, спалня, кабинет, тераса, баня с тоалетна. Настилките в имота са: ламинат и теракота. Висок клас стъклопакети. Отопление на климатик. Имота се намира в район с множество комуникации, магазини, транспортни връзки и бърз достъп до изходните точки на града.

View details

Представяме на вашето внимание: жилище в района на бул. Г. М. Димитров до метро станция Г. М. Димитров и хранителни магазини в новакооперация с отличен вход и контролиран достъп. Имота е със следното разпределение: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Добро обзавеждане и качествени настилки.

View details

Представяме на вашето внимание: луксозно обзаведен апартамент в сърцето на столицата. Жилището е ситуирано в сграда с контролиран достъп до входа, добре подържани общи части. Апартамента се състои от: входно антре, дневна с трапезария, самостоятелна кухня и спалня. Обзаведен с всичко необходимо. Висококачествени настилки. В района са разположени множество архитектурни, културни и исторически забележителности на града.

View details

Представяме на вашето внимание: луксозен офис ситуиран в модерана бизнес сграда – клас А в района на метро станция Жулио Кюри. Предоставяща отлична работна среда в комбинация с бърз достъп до централна градска част, летище и изходни точки от града, рецепция, 24/7 часов достъп, жива охрана, луксозни общи части и кафетерия. Имота представлява една голяма работна зала, приемна, конферентна зала, кухненски бокс и санитарен възел. На територията на сградата има изградено цялостно структурно окабеляване. Охлаждането е последен модел чилар система, а отоплението е локално парно. Наемна цена 12 евро на кв.м. и 2, 70 Евро на кв.м – service charge.…

View details