View:
Застроена площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Бани: 1 - 4+ Спални: 1 - 100 Стаи: 1 - 4+ Clear

Модерни инвестиции представя на вашето внимание: обзаведен апартамент в близост до множество комуникации, магазини и училища детски градини. В сграда с добре поддържан вход на 3 ти жилищен етаж. Имотът се състои от: входно антре, тъмен кухненски бокс, дневна, спалня, баня с тоалетна, но няма тераса.

View details

Представяме на вашето внимание: луксозен офис ситуиран в модерана бизнес сграда – клас А в района на метро станция Жулио Кюри. Предоставяща отлична работна среда в комбинация с бърз достъп до централна градска част, летище и изходни точки от града, рецепция, 24/7 часов достъп, жива охрана, луксозни общи части и кафетерия. Имота представлява една голяма работна зала, приемна, конферентна зала, кухненски бокс и санитарен възел. На територията на сградата има изградено цялостно структурно окабеляване. Охлаждането е последен модел чилар система, а отоплението е локално парно. Наемна цена 12 евро на кв.м. и 2, 70 Евро на кв.м – service charge.…

View details

Отличен офис в представителна офис сграда с отлични общи части и контрол на достъпа. Имота е ситуиран в района на Мол България. Имота е със следното разпределение: 2 работни помещения и самостоятелен санитарен възел. Естествени настилки и висококачествен стъкло пакет. Отоплението е на ГАЗ.

View details

Представяме на вашето внимание: партерно помещение в луксозен комплекс с контролиран достъп и охрана. Находяща се в жилищна група Южен парк в района на Южен парк и множество комуникации и магазини. Имота е в отлично състояние. Състои се от: една зала подходяща за 5 работни места, ако имота бъде използван за офис. Имота може да бъде пригоден и пригоден за живеене.

View details

Модерни инвестиции представят на вашето внимание: жилище в района на бул. Черни връх , като имота е ситуиран в сграда която е част от затворен комплекс. Комплекса предлага отлично поддържани зелени площи, контрол на достъпа с жива охрана и видео наблюдение. Жилището е в нова сграда с отлични общи части на 2-ри жилищен етаж. Имота се състои от: дневна с кухненски бокс и трапезария, две спални, баня с тоалетна и тераса. Жилището е обзаведено и оборудвано с модерни мебели и пълната бяла техника. В допълнение имота е завършен с модерни настилки и висок клас стъклопакети. В цената влиза и таксата…

View details

Представяме на вашето внимание: офис в нова кооперация с добър вход и добри общи части. Имота се състои от: входно антре, две работни помещения с кухненски бокс и баня с тоалетна. Добри настилки. Имота е ситуиран в района на басейн Спартак. Бърз достъп до централна градска част и множество транспортни комуникации.

View details