View:
Застроена площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Бани: 1 - 4+ Спални: 1 - 100 Площ (M 2): 1 M 2 - 100 M 2 Стаи: 1 - 4+ Clear

Представяме на вашето внимание: обзаведен апартамент в сграда с приличен вход и общи части на 6 ти жилищен етаж. Имота е в кооперация от 1980 г и се състои от: входно антре, хол с кухненски бокс, спалня, баня с тоалетна и килер. Апартаментът е саниран в отлично състояние. В банята са подменени: електро, ВИК и дограмата. Продава се обзаведен и готов за нанасяне. Балкон няма! В района са ситуирани: множество комуникации, хипермаркети, училища, детски градини, парк ГЕРЕНА. Жилището се намира в района на ул. Тодорини кукли. Гарантиран доход при отдаване под наем. Безплатни огледи!!! Огледи по всяко време в удобен…

View details

Представяме на вашето внимание: жилище в района на бул. Г. М. Димитров до метро станция Г. М. Димитров и хранителни магазини в новакооперация с отличен вход и контролиран достъп. Имота е със следното разпределение: входно антре, дневна с трапезария и кухненски бокс, спалня и баня с тоалетна. Добро обзавеждане и качествени настилки.

View details

Представяме на вашето внимание: луксозно обзаведен апартамент в сърцето на столицата. Жилището е ситуирано в сграда с контролиран достъп до входа, добре подържани общи части. Апартамента се състои от: входно антре, дневна с трапезария, самостоятелна кухня и спалня. Обзаведен с всичко необходимо. Висококачествени настилки. В района са разположени множество архитектурни, културни и исторически забележителности на града.

View details

Представяме на вашето внимание: луксозен офис ситуиран в модерана бизнес сграда – клас А в района на метро станция Жулио Кюри. Предоставяща отлична работна среда в комбинация с бърз достъп до централна градска част, летище и изходни точки от града, рецепция, 24/7 часов достъп, жива охрана, луксозни общи части и кафетерия. Имота представлява една голяма работна зала, приемна, конферентна зала, кухненски бокс и санитарен възел. На територията на сградата има изградено цялостно структурно окабеляване. Охлаждането е последен модел чилар система, а отоплението е локално парно. Наемна цена 12 евро на кв.м. и 2, 70 Евро на кв.м – service charge.…

View details

Отличен офис в представителна офис сграда с отлични общи части и контрол на достъпа. Имота е ситуиран в района на Мол България. Имота е със следното разпределение: 2 работни помещения и самостоятелен санитарен възел. Естествени настилки и висококачествен стъкло пакет. Отоплението е на ГАЗ.

View details

Представяме на вашето внимание: партерно помещение в луксозен комплекс с контролиран достъп и охрана. Находяща се в жилищна група Южен парк в района на Южен парк и множество комуникации и магазини. Имота е в отлично състояние. Състои се от: една зала подходяща за 5 работни места, ако имота бъде използван за офис. Имота може да бъде пригоден и пригоден за живеене.

View details